Vi tar kundens sikkerhet på alvor.
Rømningsveier og inspeksjonsløsninger skal være godkjente,
trygge og funksjonelle, og minst mulig fremtredende
på byggets fasade.

PROFFMARKED

Svart brannstige med ryggbøyle

Modumstigen er den foretrukne stigen for mange utbyggere, eiendomsutviklere og arkitekter.

En rømningsløsning skal tilfredsstille kravene, ha et lekkert design og vise minst mulig på byggets fasade. Modum sikkerhetssenter leverer alle typer rømningsveier, utfellbare brannstiger, ryggvernstiger, rømningsbalkonger, rettløpstrapper, spiraltrapper og spesialtilpassede løsninger.

I tillegg har vi smarte løsninger på inspeksjonsstiger og adkomststiger tilpasset industribygg, høye master, basseng og tankbiler.

Kontakt oss for gode løsninger og et uforpliktende tilbud.

MODUMSTIGEN – DEN ORIGINALE UTFELLBARE BRANNSTIGEN!

15 års garanti!

En nesten usynlig list på veggen sørger for trygg og god rømningsvei.

  • Modum brannstige er en solid, trygg og godkjent brannstige. Ref. Sintef TG 2536
  • Våre stiger kan du få i utallige farger. I tillegg til natureloksert, lysgrå, lagerfører vi hvite og sorte Modumstiger i 15 ulike lengder.
  • Modumstigen er innbruddssikker og kan kun åpnes ved å trekke ut en splint i toppen.
  • Ved flere etasjer tilpasser vi stigen slik at den kan åpnes fra hver enkelt etasje.
  • Solide veggbraketter sørger for god sidestabilitet.
  • Vår løsning med nylonforinger i vange og trinn, hindrer at splinten kan sette seg fast.
  • Stigen kommer også så gesimsstige, for bygg med innhuk i fasaden eller rømningsvindu på tak.
  • Når det er mer enn 5 meter fra vindu og ned til bakken, anbefaler vi ekstra sikring med ryggbøyler.

Modum Brannstige har godkjenninger fra en rekke norske og utenlandske prøveinstanser. Modumstigen er den eneste utfellbare brannstigen med sertifisering fra UL (Underwriters Laroratories) i USA og TÜV/GS-sertifisering som gjelder for Europa inkludert Skandinavia. Disse godkjenningene gir våre kunder en ekstra trygghet for at Modumstigen alltid vil være lett å løse ut og en garanti for at du virker når du trenger den.

TESTET OG GODKJENT

Modumstigen har godkjenninger fra en rekke norske og utenlandske prøveinstanser.

Modumstigen er den eneste utfellbare brannstigen med sertifisering fra UL (Underwriters Laroratories) i USA og TÜV/GS-sertifisering som gjelder for Europa inkludert Skandinavia. Disse godkjenningene gir våre kunder en ekstra trygghet for at Modumstigen alltid vil være lett å løse ut.

Vi er er godkjent som kompetent virksomhet hos Rådet for Vedlikehold av Brannslokkemateriell, RVB, og utfører alle typer vedlikehold på håndslokkere og brannslangetromler etter gjeldende regelverk: NS 3910 og NS-EN 671-3.

RING OSS I DAG

Tlf. 51 81 74 00

KONTAKTSKJEMA

  • * Alle felt må fylles ut

Brannvarsling

BRANNVARSLING

Vi i Modum har plukket ut få produkter basert
på testresultater og solide leverandører. De aller fleste røykvarslerne vi leverer og monterer, har innebygd batteri med 10 års varighet.

rømningsveier og brannstiger

RØMNINGSVEIER

En utvendig fastmontert og utfellbar brannstige er garantert den enkleste og tryggeste løsningen du kan montere for alltid å føle deg trygg om en brann skulle oppstå. Den er alltid på plass og i løpet av sekunder har du åpnet vinduet og er på vei til trygghet. Modumstigen passer til alle boliger.

Brannslukningsapparat

BRANNSLUKKING

Å velge riktig brannslokker er avgjørende for rask og effektiv bekjempelse av brann. I Norge
er alle boliger pålagt å ha brannslokningsapparat eller husbrannslange. Hos oss finner du
garantert riktig brannslokker til din bolig,
hytte, båt, campingvogn eller bil. Vi har også autorisert verksted for sjekk og kontroll av
alle typer håndslokkere. Spør oss – vi kan brannslokking.

TILBAKEMELDING FRA KUNDER

“Modum presenterte et godt opplegg for brannsikring som var lett for styret å godkjenne. Montering og utskifting av gammelt utsyr ble foretatt helt problemfritt. Vel blåst.”

“Vi overlet brannsikringen til Modum, og vi er meget godt fornøyd med både planlegging og gjennomføring. God informasjon på forhånd, god oppfølging etterpå og en fleksibel holdning når hver beboer skulle informeres, gir et solid helhetsinntrykk.”

“Vi lot Modum ta hele totalpakken med røykvarslere, slokkeapparater, brannslanger mm i både rekkehus og blokker, og det er tydelig at vi samarbeider med en profesjonell aktør innen brannsikkerhet.”

“Hos oss har Modum ansvaret for all brannsikring. 300 brannslukkere er byttet ut i 2016, og vi har gjennomført en «branndag» hvor alle beboerne selv får prøve å slukke.”

“Samarbeidet med Modum går mange år tilbake og er til vår fulle tilfredshet. Brannstiger er monter, røykvarslere er satt opp og slokkeapparater er lever ut til beboerne. Dette gir trygghet.”