Fast gjennomgående rabatt på 30% på alle Modums produkter for medlemmer av Huseiernes landsforbund

MODUM BRANNSTIGER 30% RABATT

Få 30% rabatt på Modum brannstiger

Den originale Modum stigen er et helnorsk produkt som kom ut på det norske markedet for over 30 år siden. Modum stigen produseres i dag i Danmark som betyr god dansk kvalitet og design. Produktet har teknisk godkjenning fra Sintef Byggforsk i Norge og tilsvarende godkjenninger i Europa, USA og Japan.

Modum stigen er den mest kjente og mest brukte utfellbare brannstigen i Norge og det monteres årlig ca 5000 slike utfellbare utfellbare brannstiger på eneboliger, rekkehus, boligblokker osv.

Vi som jobber med produktet til daglig og har levert og montert Modum brannstiger i over 30 år, vet hvor viktig det er å finne løsninger som er lette å bruke for alle aldersgrupper.

Uten ekstra kostnad for kunden, sørger vi for gode og trygge løsninger tilpasset hvert enkel bolig.

VIKTIG MELDING

Når du handler som medlem i nettbutikken til Modum sikkerhetssenter, husk ved betaling/checkout så skriver du inn RABATTKODEN du har fått tildelt av Huseierne i feltet for rabattkoden, samt ditt MEDLEMSNUMMER i kommentarfeltet.

LEILIGHETSPAKKER

Til leilighetspakken kan Modum Sikkerhetssenter tilby følgende:

FRAKT

Ved salg av alle produktene inkl. leilighetspakker skal maks pris på frakt være kr 190,-

RABATTKODE TIL HL MEDLEMMER

Når du handler i nettbutikken vår, ha ditt medlemsnummer klart, samt bruk denne rabattkoden: HL2018SM7

TILBAKEMELDING FRA KUNDER

“Modum presenterte et godt opplegg for brannsikring som var lett for styret å godkjenne. Montering og utskifting av gammelt utsyr ble foretatt helt problemfritt. Vel blåst.”

“Vi overlet brannsikringen til Modum, og vi er meget godt fornøyd med både planlegging og gjennomføring. God informasjon på forhånd, god oppfølging etterpå og en fleksibel holdning når hver beboer skulle informeres, gir et solid helhetsinntrykk.”

“Vi lot Modum ta hele totalpakken med røykvarslere, slokkeapparater, brannslanger mm i både rekkehus og blokker, og det er tydelig at vi samarbeider med en profesjonell aktør innen brannsikkerhet.”

“Hos oss har Modum ansvaret for all brannsikring. 300 brannslukkere er byttet ut i 2016, og vi har gjennomført en «branndag» hvor alle beboerne selv får prøve å slukke.”

“Samarbeidet med Modum går mange år tilbake og er til vår fulle tilfredshet. Brannstiger er monter, røykvarslere er satt opp og slokkeapparater er lever ut til beboerne. Dette gir trygghet.”